Reviews

AnneRie (Cèpes)

Geweldig huis, van alles voorzien. Wij huurden in januari het huis les Cêpes voor een week maar we zijn bijna twee weken gebleven. Wat een prachtige inspirerende omgeving (zelfs in de winter) Het huis zelf is van alle gemakken voorzien,… >>> “AnneRie (Cèpes)”

Lammert (Girolles)

Romantisch onderkomen in prachtige omgeving. Vrienden boden ons een week verblijf in dit onderkomen aan bij wijze van huwelijksreis. Het huisje overtrof onze stoutste verwachtingen. Niet alleen werden wijzelf hartelijk verwelkomd, ook onze honden werden gastvrij ontvangen. De rust, de… >>> “Lammert (Girolles)”

Niké (Girolles)

Idyllische woning met zwembad en prachtig uitzicht, grote tuin. Bijzonder mooie, rustige ligging en toch dicht bij bezienswaardigheden. Wij verbleven hier twee weken met onze tienerdochters die zich perfect vermaakten bij het zwembad. Onze hond was welkom en we werden… >>> “Niké (Girolles)”

Kasper (Girolles)

Heerlijk vakantiehuis met rust en ruimte als de toverwoorden De eerste keer mis je bijna de afslag, op beter: de oprit, een eerst steile klim en dan een afgevlakt kronkelend spoor waar je het laatste stukje als door een mythisch… >>> “Kasper (Girolles)”

Dido (Girolles)

Heerlijke, ontspannen plek met veel ruimte om je heen We hadden een paar geweldige weken op Lagrenie Les Girolles, er kwamen zelfs nog 4 vrienden uit NL een weekendje logeren en ook zij waren enthousiast, het huis was groot genoeg.… >>> “Dido (Girolles)”

Marijke (Girolles)

Wat een heerlijke plek om tot rust te komen! Een klein paradijsje, waar aan alles is gedacht. Fijn huis, zwembad, heerlijk bed en leuke dorpjes in de buurt. Wil je een wandeling maken, dan ben je hier ook op de… >>> “Marijke (Girolles)”

Patricia (Girolles)

Oase. In deze groene paradijselijke oase kun je het leven even letterlijk en figuurlijk (laten) vieren. De stilte, natuur en schoonheid van deze omgeving maakt nederig. Wij hebben drie keer gelogeerd in Les Girolles en voelden ons meteen thuis in… >>> “Patricia (Girolles)”

Marjolein (Girolles)

Heerlijk huis in een fraaie omgeving Even weg van drukte en stress staat Les Girolles, een geriefelijk huis, ruim genoeg voor zes personen. Van alle gemakken voorzien, keuken met alles erop en eraan, knusse terrassen en fraai uitzicht. Zwembad vijf… >>> “Marjolein (Girolles)”

Nienke (Cèpes)

Wij hebben met 2 gezinnen een heerlijke week gehad in het huis Les Cèpes! De eigenaren zijn goed bereikbaar voor eventuele vragen of informatie over de omgeving en Domaine La Grenie. Wij komen hier graag nog eens… >>> “Nienke (Cèpes)”

Jan Willem M. (Girolles)

Aanrader. Centraal in Dordogne gelegen, uitermate gezellige woning, met knus en leuk ingericht woongedeelte en drie slaapkamers in souterrain. Schitterende grote tuin met diverse zitgelegenheden met uitzicht over vallei en de rivier de Dordogne. Mooi ruim zwembad, welk gedeeld dient… >>> “Jan Willem M. (Girolles)”

Teis T. (Girolles)

Ons verblijf in Lagrenie was top. Zeer aangenaam ontvangen en een tophuisje met zwembad om in te vertoeven. Daarnaast is het ook een uitstekende… >>> “Teis T. (Girolles)”

Roel K. (Girolles)

Lagrenie staat op een prachtige plek in de buurt van de rivier. Je komt er via een zijweg zodat je ultieme rust ervaart, want er is niemand anders dan Karin en Gijs, en wellicht enkele andere gasten. Je bent zo… >>> “Roel K. (Girolles)”